Doorgift ,

Personalised chocolate chunky

2:54:00 PM Unknown 0 Comments

hye all.....Assalamualaikum
Mari kita cerita pasal chocolate chunky hari ni....Mesti u all tahu apa tu chocolate chunky kan....pada yang tak tahu boleh lah gi google by image...hehe...chocolate chunky ni ramai orang ataupun b2b yang jadikan doorgift untuk majlis derang. Tapi tak terhad untuk majlis perkahwinan sahaja. Kenduri cukur jambul, akikah, pertunangan, majlis hari jadi dan seumpama dengannya juga menjadikan chocolate chunky ni sebagai doorgift. Chocolate chunky ni jenis coklat yang kekecik tu.....
Jadi....apa yang leesyacreative ada sediakan adalah....personalised wrapper untuk chocolate chunky tu....u all boleh lah dapatkan wrapper yang tertera nama u all kat wrapper tu atau bukan sekadar nama apa pun lah yang u all nak tulis tapiii agak agaklah ye...sebab nama pun coklat mini....janganlah nak tulis sajak pulak atas tu...kekekekeke......
so..ni leesyacreative attach kan design untuk pertunangan mai dan alif yang bakal berlangsung sabtu depan. InsyaAllah minggu depan leesyacreative akan menunjukkan produk actualnya iaitu chucolate chunky bersama personalised wrapper nya....kami sedang hantar printing wrappernya.....


Ok..kepada sesiapa yang nak dapatkan doorgift yang tertera nama nama u all....chocolate chunky ni sangat sangat sesuai.....u all boleh request segala warna dan design...insyaAllah kami boleh sediakan....
Ada lagi bebapa design tapi ni kita bagi teaser dulu ye....hehehehe....

Kepada yang berminat....apa lagi..hubungi kami di hotline kami 019.657.3270...atau email di leesyacreative@gmail.com........

You Might Also Like

0 comments :